tirsdag 22. juni 2010

Vi er i Afrika!

Vi har nå ankommet Afrika, og vår første uke på kontinentet skal vi tilbringe her i Moshi i Tanzania (ved foten av Kilimanjaro). Veien hit gikk igrunn veldig greit, takket være god hjelp fra lokale helter.

 
Bussen vi tok fra Dar til Moshi

Vi kom med flyet til Dar Es Salaam, hvor vi sov den første natten, noe som i og for seg gikk greit. Dagen etter var det opp klokka seks, etter gode fire timers søvn, før vi tok taxi til busstasjonen. Der hjalp heldigvis taxisjåføren oss med å sortere ut hvem som var ”gangsters” og ”very dangerous”, og hvem vi kunne stole på. Bussturen fra Dar til Moshi, som tok i overkant av åtte timer, gikk i og for seg greit. Det var veldig spennende å få se kontinentet i dagslys! Atmosfæren er det mest fantastiske. Da vi kom til Moshi hadde vi gjort en liten tabbe; vi visste ikke hvor vi skulle, og vi hadde ikke telefonummeret til noen som visste det. Heldigvis løste det seg etter at vi hadde fått kjøpt oss tanzaniansk sim-kort, og fått snakket med Semei fra Chrisc-hovedkontoret i Kampala.


Nå i forkant av East Africa Cup har vi norske som er her også hatt god tid til å spille ball med afrikanerne

Her i Moshi hjelper vi til med små praktiske gjøremål i forkant av East-African cup som starter i morgen. Vi har også fått spilt fotball et par ganger sammen med de andre norske teamene som er her, og en del afrikanske Chrisc-ledere. Vi har det veldig bra, og gleder oss nå veldig til cupen skal komme i gang, og vi skal få bli kjent med flere afrikanere, og ikke minst til vi skal følge lagene fra vår vennskapsby Arua. Dette blir spennende!



Bussplassen i Dar Es Salaam rundt halv sju på morgenen



En sjarmerende gutt som satt foran oss i bussen til Moshi



Ingrid Marie fant afrikanernes svar på ingefærøl


Ingrid Marie, Olaug (fra Oslo-teamet) og Dag Andreas hjelper til med forberedelsene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar