tirsdag 13. juli 2010

Arua

Vi har naa vaert i Arua i en uke, og har gjenomfort tre seminardager med lokale ungdommer. Vi sitter naa igjen med mange inntrykk som vi gleder oss til aa dele med dere der hjemme! Forst maa vi bare faa fordoyd alt sammen selv..

Vi kom til Arua paa tirsdag 6.juli, etter to feriedager med Safari i Murchison Falls National Park og reise fra Kampala.Onsdagen gikk med til planlegginga av seminarene, og innkjop av det utstyret vi trengte. Torsdag morgen 0900 var det meningen at det hele skulle brake los, men dette er Afrika... Vi kom igang 1045.
Paa torsdag hadde vi seminarer i leadership og teambuilding. Fredag var det Fundraising, kanonball og fresbee som sto paa programmet, mens lordag var satt av til Hiv/Aids, how to conduct a Chrisc-training?, og diverse leker. Seminardeltakerne var fra 13 til 32, men samarbeidet under gruppearbeid og samarbeidsoppgaver gikk veldig bra likevel. De to siste dagene maatte deltakerne paa tiden ogsaa, etter en alvorsprat etter det sene oppmaatet paa torsdag.

I Arua brukte vi ogsaa tiden paa diverse andre ting. Vi hadde selvfolgelig en god prat med Mike Letti, som er distriktskoordinator i Arua, om arbeidet som drives. Jentene var paa sykehusbesok. Vi var i kirka paa sondag, med kirkekaffe hos noen hollendere og briter. Og paa sondag ettermiddag var det fotballkamp, da spilte vi og seminardeltakerne mot noen lokale ungdommer. Vi vant heldigvis med komfortable 5-2.

I gaar kom vi tilbake til Kampala, etter ni timers busstur fra Arua. Det var under denne bussturen vi fikk hore om det tragiske som hadde skjedd i Kampala under VM-finalen. Vi er heldigvis ikke berort av terrorhandlingene, og reiser naa videre til Zanzibar for aa treffe de andre teamene, for vi reiser hjem til fedrelandet igjen den 17.

Vi haaper aa faa lagt ut noen bilder fra turen saa snart vi kommer tilbake til Norge!

Hei saa lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar