tirsdag 21. juni 2011

De første dagene

Dag 1: Etter en natt på Gardermoen med domino- og ludospilling brukte vi første dag på turen (17.06) til å komme oss til Tanzania. Vi fløy med KLM fra Gardermoen til Amsterdam 06.30, og videre med KLM (Boeing 777-200 for de spesielt interesserte) til Kilimanjaro airport.

Etter at flyet var landet klokken 20.00 lokal tid, ble vi møtt av Sunny Safaris på Kilimanjaro Airport, og kjørt til Scripture Mission Arusha der vi skulle bo de 3 neste nettene.

Dag 2: Den første ordentlige dagen i Arusha ble brukt til å gjøre 3 ting: Uttak i minibank, innkjøp av mat på matbutikken, og kjøp av lokale simkort. Dette skulle ta hele dagen, da taxisjåføren vår kom flere timer forsinket. T.I.A. (This is Africa).

Dag 3: Denne dagen ble brukt til å være mye i aktiviet. Vi spilte fotball, volleyball og kastet frisbee i ballbingen til CHRISC på Scripture Mission på formiddagen, mens ettermiddagen ble brukt til å leke med barna til office-manageren på Scripture Mission. Etter en lang dag var det godt å komme seg i seng.

Dag 4: 250cc Cross-Motorsykkel + elendige stier og veier i Arusha og Rift Valley + en gal danske som turguide skulle vise seg å være ingrediensene til å bli turens hittil store høydepunkt. 6 timer med kjøring i de enorme områdene som omringer Arusha som kan beskrives som vakkert og svært variert. Lunsjen ble spist i ørkenlandskap omringet av lokale masaier som syntes det var svært spennende å stirre ned oss mzungoer (hvitinger). Etter en dag med pumpende adrenalin kan vi uten å nevne navn prise oss heldige med at dagen kun brakte med seg en litt vond hofte, noen skraper og blåmerker, samt noen nesten-ulykker. Alt i alt en strålende dag med motorsykkelsafari i Arusha. `The crazy dane` leverte til alles forventninger.

Etter motorsykkelsafarien var over, satte vi oss i en Taxi ut av Arusha. Etter en times taxitur ankom vi Moshi, som skal være vår base den neste uka i forbindelse med East Africa Cup. Etter en god velkomstmiddag på Lutheran Uhuru Hostel, trakk vi oss tilbake til hotellet vårt, OSY Grand Hotel Moshi, og tok en tidlig kveld.

Morten Wang
Chrisc Rwanda


For bilder - sjekk foreløpig ut
www.team2011.posterous.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar