tirsdag 14. juni 2011

Teamutreise 2011

Det nærmer seg utreise for meg og Miriam Kvalsvik, men mye gjenstår før vi kan sette kursen mot innsjekk, sikkerhetskontroller og velsmakende flymat.

I fem uker skal vi reise og oppleve Chrisc sitt arbeid i Tanzania og Rwanda. Reisemålet var i utgangspunktet Arua i Uganda, men ettersom dette prosjektet foreløpig er lagt på is, har vi fått gleden av å dele turen vår med representantene fra team-Oslo i Kigali i Rwanda.

Planen for reisen er ennå ikke fullstendig, så dette er et nokså generell oppsett på hvor vi vil befinne oss til enhver tid:

17.-19. juni: 06.30 forlater vi Gardermoen og ankommer Moshi i Tanzania sammen med Oslo-teamet. Her skal vi bli kjent med hverandre, ordne i stand seminarer og andakter og generelt forberede oss på de inntrykkene som venter oss

20. juni: Sommerteamet og distriktsteamene fra Hordaland og Agder ankommer

21.-26. juni: East Africa Cup, samt safari 23.-24. juni

26.juni-13.juli: Avreise fra Moshi med buss til Kigali i Rwanda. Estimert reisetid: 36 timer. T.I.A.
15 dagers oppholdstilatelse i Rwanda. Stifte bekjentskap med Chriscs koordinator og arbeid i møte med chriscerne og lederne i Chrisc-Rwanda. Dessuten holde idretts-, trenings- og jenteseminarer og bli kjent med byen, kulturen og historien

13.-22.juli: Avreise fra Kigali til Kilimanjaro. Dette er utenfor opplegget med chrisc, men kort nevnt er dagene til å bearbeide turen, nyte de siste dagene i Afrika og bestige Kilimanjaro.

23.juli: Ankomst Norge


I tillegg til å blogge her, vil vi dele en blogg med Tommy Årseth og Morten Wang - teamet fra Oslo. For spesielt interesserte, vil denne kunne leses på team2011.posterous.com ;)


Det er mye som skal pakkes, organiseres og ordnes, så nå ser vi bare fram til en bedre natt i komfortstolene på Gardermoen!
Håper dere vil følge oss på tur - både i tankene, gjennom bønn og gjennom blogg!
Vi gleder oss!! =D


På vegne av Trondheimsteamet 2011
Helene Dahl

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar